Onderhoud en kwaliteit

Onderhoud en kwaliteit 

Wij kunnen u van dienst zijn met:

  • Opstellen van een meerjarenonderhoudsplanning
  • Onderhoudsadvies
  • Beheer en ondersteuning VVE

Onderhoudsbeheer
Met een meerjarenonderhoudsplanning is het mogelijk om de kosten van toekomstig onderhoud inzichtelijk te maken. Wij brengen voor u de bouwkundige staat in beeld inclusief de technische installaties. Daarna wordt het meerjarenonderhoudsplan opgesteld met daaraan gekoppeld de te verwachten kosten. Meestal wordt er een planning gemaakt voor 10 jaar.  De uitvoering van het achterstallige onderhoud kunnen wij  voor u coördineren.

Onderhoudsadvies
Goed onderhoud is het behoud van uw woning. Door kleine mankementen direct te verhelpen wordt erger voorkomen. Denk aan alle soorten onderhoud zoals een lekkende dakgoot, herstel van de dakbedekking. Maar ook het tijdig schilderen van de kozijnen zodat houtrot wordt voorkomen. Wij adviseren u graag over preventief onderhoud en hoe wij voor u de werkzaamheden kunnen coördineren.

Beheer en ondersteuning VVE
De eigenaren van een appartementencomplex zijn vaak verenigd in een Vereniging van Eigenaren (VVE). Zij zijn zelf verantwoordelijk voor het onderhoud van het appartementencomplex. Bugter Bouwadvies kan u of de Vereniging ondersteunen door middel van bijvoorbeeld advisering en begeleiding rond een complexe onderhoudsklus. Ook voor praktische zaken kunnen wij de VVE veel werk uit handen nemen: het verzorgen van vergaderingen, het opstellen van kostenbegrotingen voor bijvoorbeeld reserveringen voor planmatig onderhoud. Veelal is deze ondersteuning een welkome aanvulling voor een Vereniging van Eigenaren.

Bouwtechnische keuring
Dit is een kwaliteitsinspectie van het pand met een schriftelijke rapportage over de bouwkundige staat. In het rapport kunnen de herstelkosten worden opgenomen van de gebreken die op het moment van de keuring worden geconstateerd.

Opleveringskeuring
Tijdens de oplevering worden de gebreken, onduidelijkheden of afspraken genoteerd. Aan het eind van de oplevering krijgt u van ons het keuringsrapport.

 

Meest recente berichten